17 Δεκεμβρίου, 2014

Τα "ναι", τα "όχι" και οι "αλλαγές" της τελευταίας στιγμής στην προεδρική εκλογή


Τα ναι, τα όχι και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στην προεδρική εκλογήΚορυφώνεται το πολιτικό θερμόμετρο, καθώς απόψε στις επτά το απόγευμα θα διεξαχθεί η πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας....

Από τις δημόσιες τοποθετήσεις των βουλευτών, η κυβέρνηση και η υποψηφιότητα του Σταύρου Δήμα, φαίνεται ότι συγκεντρώνει έξι «ναι» τα οποία θα προέλθουν από τους ανεξάρτητους βουλευτές, Χρήστο Αηδόνη, Κατερίνα Μάρκου, Σπύρο Λυκούδη, Γρηγόρη Ψαριανό, Παναγιώτη Μελά και Γιώργο Νταβρή. Αθροίζοντάς τους με τους 155 που αριθμεί η συγκυβέρνηση, αγγίζουν τους 161. Yπάρχουν ωστόσο βουλευτές που κρατούν τα χαρτιά τους κλειστά και δεν έχουν εκφραστεί, όπως οι Γιώργος Κασαπίδης, Γιάννης Κουράκος, Μίκα Ιατρίδη και Κώστας Γιοβανόπουλος. Ο Βασίλης Καπερνάρος όπως έχει δηλώσει, κλίνει, όπως έχει πει ο ίδιος, προς το «όχι», ενώ η Νίκη Φούντα δήλωσε πως δεν θα υπερψηφίσει, αλλά άφησε ανοιχτό να αλλάξει στάση στην τρίτη ψηφοφορία. Άγνωστο είναι το τι θα πράξει ο Βύρων Πολύδωρας. Ξεκάθαρο «όχι» ή πιο σωστά «παρών», καθώς δεν υπάρχει αρνητική ψήφος στην προεδρική εκλογή, θα πουν οι Ραχήλ Μακρή, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Θεοδώρα Τζάκρη, Μίμης Ανδρουλάκης, Πάρις Μουτσινάς Πέτρος Τατσόπουλος, Θόδωρος Παραστατίδης, Οδυσσέας Βουδούρης και Μάρκος Μπολάρης. Πως θα ψηφίσουν οι βουλευτές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας - ΒΙΝΤΕΟ Λίγες μόνο ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποιο θα είναι το αποτέλεσμα.Κάποιοι βουλευτές έχουν ξεκαθαρίσει ήδη τη θέση τους, ενώ κάποιοι άλλοι κρατούν ακόμη κλειστά τα χαρτιά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, "ναι" θα ψηφίσουν οι εξής: Σπύρος Λυκούδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Παναγιώτης Μελάς, Χρήστος Αηδόνης, Γιώργος Νταβρής, Κατερίνα Μάρκου. Κοντά στο "ναι", βρίσκονται οι ακόλουθοι: Γιώργος Κασαπίδης, Κώστας Γιοβανόπουλος, Γιάννης Κουράκος. "Παρών" στην πρώτη ψηφοφορία, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, θα ψηφίσει ο Βασίλης Οικονόμου. "Όχι" ψηφίζουν οι: Οδυσσέας Βουδούρης, Θοδωρής Παραστατίδης, Θεοδώρα Τζάκρη, Πέτρος Τατσόπουλος, Μίμης Ανδρουλάκης, Ραχήλ Μακρή, Μάρκος Μπόλαρης, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Πάρις Μουτσινάς, Νίκη Φούντα. Κοντά στο "όχι" είναι ο Βασίλης Καπερνάρος. Δεν έχουν ανοίξει ακόμη τα χαρτιά τους, οι: Βύρων Πολύδωρας, Μίκα Ιατρίδη και οι ανεξάρτητοι προερχόμενοι από τη Χρυσή Αυγή, Στάθης Μπούκουρας και Χρήστος Αλεξόπουλος.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More