02 Νοεμβρίου, 2014

Σε «Συναγερμό» έχουν τεθεί οι S-300 της 126 Σμηναρχίας Μάχης;Σε πολύ οριακό σημείο -το πιο οριακό των τελευταίων ετών- οδηγούνται οι σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία

S-300 2Σε πολύ οριακό σημείο -το πιο οριακό των τελευταίων ετών- οδηγούνται οι σχέσεις της χώρας μας με την Τουρκία λόγω των συνεχιζόμενων προκλήσεων στην ΑΟΖ της Κύπρου και όχι μόνο.
Πέραν όσων είναι γνωστά, η κρισιμότητα της κατάστασης προκύπτει και από το γεγονός ότι -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «κυριακάτικης δημοκρατίας»- έχουν τεθεί σε «επιφυλακή» και οι ρωσικοί πύραυλοι S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…
Επίσημα όμως δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο στην Σμηναρχία Μάχης εκτός των γνωστών τακτικών καταστάσεων που παίρνει η Μοίρα και έχει να κάνει με 20λεπτη ετοιμότητα όπως και οι άλλες Μοίρες των Κατευθυνόμενων βλημάτων που είναι σκορπισμένες ανά την Ελληνική Επικράτεια! Φώτο από τη επιθεώρηση του Αρχηγού του ΑΤΑ όπου υπάγεται επιχειρησιακά η Μοίρα!
Βέβαια το να καταπέσει μια Α/Α Μοίρα σε πεντάλεπτη (5) ετοιμότητα γίνεται με σήμα και είναι λίγο παράξενο να είναι μόνο η Σμηναρχία Μάχης των S-300 μόνο σε επιφυλακή , ενώ και στην ίδια Σμηναρχία είναι και το Ρωσικής κατασκευής Αντιαεροπορικό σύστημα TOR-M1 ( φώτο) και είναι γνωστό στους επιχειρησιακούς Αξιωματικούς ότι τα δύο αυτά A/A συστήματα δρούνε παράλληλα,για την ακρίβεια το TOR M1 προστατεύει το Α/Α σύστημα S-300 από αεροσκάφη που πετούν χαμηλά !

eordaialive0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More