13 Φεβρουαρίου, 2014

Συνελήφθη ένας από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη!

Έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη, συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές, ύστερα από πληροφορίες που διαβίβασε για τη διαμονή του στη χώρα μας η Μυστική Υπηρεσία της Γερμανίας στην Ιντερπόλ και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε τη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία και τον εντόπισε.
Πρόκειται για έναν 44χρονο Γερμανό, ο οποίος δήλωνε επιχειρηματίας και κατοικούσε στη Βούλα, διατηρώντας επαφές με παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο. Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από τις γερμανικές αρχές ότι ύστερα από διαδικτυακές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος, εντοπίστηκε χρήστης, ο οποίος μέσω διεύθυνσης IP στη χώρα μας κατείχε και διακινούσε στο ίντερνετ σκληρό πορνό με πρωταγωνιστές... παιδιά.

Οι Εισαγγελικές αρχές ενημερώθηκαν για τις έρευνες και με άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 44χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένα λάπτοπ, τα οποία είχαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο 44χρονος Γερμανός θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More