01 Φεβρουαρίου, 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! Αυτοκίνητο "βόμβα" εντοπίστηκε στο Παλαιό Φάληρο

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης...
.
Επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα, στην οδό Αγίας Κυριακής στο Παλαιό Φάληρο, μετά τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γεμάτο με εκρηκτικά και όπλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, του enikos.gr, εδώ και 12 ημέρες άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας παρακολουθούσαν το συγκεκριμένο ιχ, το οποίο είναι κλεμμένο, καθώς υπήρχαν αναφορές ότι είναι γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά.

Αυτό που πιστεύουν υψηλόβαθμα στελέχη της αντιτρομοκρατικής είναι ότι τρομοκράτες σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο όχημα για επίθεση που προετοίμαζαν. Ωστόσο κανείς δεν πλησίασε στο αυτοκίνητο και οι αξιωματικοί της ΕΛ ΑΣ αποφάσισαν, μετά από 12 ημέρες να το ανοίξουν και να το ερευνήσουν.
Το αυτοκίνητο αναμένεται να μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια όπου θα αναζητηθούν αποτυπώματα ενώ τα όπλα, που σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν στο εσωτερικό του, θα εξεταστούν βαλλιστικά.
enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More