23 Ιανουαρίου, 2014

'ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ' ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...


Μία κακοκαιρία την οποία θα την χαρακτηρίζαμε ως "αλλοπρόσαλλη", πλησιάζει την χώρ μας και θα την χτυπήσει από το μεσημέρι της ερχόμενης Παρασκευής και μετά.

Την χαρακτηρίζουμε έτσι, διότι κανένα προγνωστικό μας στοιχείο μέχρι και τώρα, δεν μπορεί να δείξει πόσο ισχυρά ή όχι θα είναι τα φαινόμενα που φέρει αυτή η κακοκαιρία, η οποία προέρχεται από την γειτονική Ιταλία και θα συνδυαστεί και με ένα χιονοχαμηλό που θα βρίσκεται σε Σκόπια και Βουλγαρία και το οποίο θα κατέβει στην βόρεια Ελλάδα.

Μία τέτοια κακοκαιρία, πιστεύουμε ότι θα δώσει ισχυρές καταιγίδες και αρκετές βροχές σε όλη σχεδόν την Ελλάδα, ενώ το κρύο που θα έρθει την Κυριακή και κυρίως την Δευτέρα στην χώρα μας, ίσως δώσει και πυκνά χιόνια σε πολλές περιοχές της βόρειας χώρας με πολύ χαμηλό υψόμετρο, μπορεί και μηδενικό.

Η κίνηση της κακοκαιρίας που φαίνεται ως τώρα στα προγνωστικά μας στοιχεία αλλά και στα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, είναι αβέβαιη και ανάλογα που θα κινηθεί, θα δώσει είτε λιγότερα φαινόμενα στην χώρα μας, είτε περισσότερα και μη αναμενόμενα φαινόμενα, όπως περισσότερες και πιο ισχυρές καταιγίδες αλλά και πιο πολλά χιόνια ακόμα και σε περιοχές που δεν περιμένουμε.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, θα γνωρίζουμε ακριβώς που θα χιονίσει και που θα βρέξει έντονα στην Ελλάδα, και θα σας ενημερώσουμε με αναλυτικό μας άρθρο.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More