11 Ιανουαρίου, 2014

Κύπρος: Τον βίαζαν συνεχώς μέσα στις φυλακές

Μετά την αυτοκτονία ενός 21χρονου κρατούμενου στις φυλακές της Λευκωσίας, νέες αποκαλύψεις έρχονται να αναδείξουν μια τραγική πλευρά της κατάστασης που επικρατεί.

Αποκορύφωμα των δραματικών γεγονότων στις φυλακές της Λευκωσίας, ο ομαδικός βιασμός 22χρονου Ρουμάνου, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή για κλοπές. Όπως αποκαλύπτει το newsit Κύπρου, η βιαιότητα των συγκρατουμένων του ήταν τόση, που παραπέμφθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις.

Ο Λοχίας της πτέρυγας βρίσκεται πλέον σε αναγκαστική άδεια, καθώς κατηγορείται ότι γνώριζε για τους επανηλειμμένους βιασμούς. Τη Δευτέρα μάλιστα αναμένεται να εξεταστεί το αίτημα για να τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Για τα γεγονότα έχει ενημερωθεί και η Κυπριακή κυβέρνηση, με τον αρμόδιο Υπουργό Δικαιοσύνης Ίωνα Νικολάου να ζητά ενημέρωση κι έκθεση των γεγονότων από τον Αναπληρωτή Διευθυντή των φυλακών.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More