01 Ιανουαρίου, 2014

Ξάνθη: «Βουτιά» αυτοκινήτου στον ποταμό Νέστο

88A6CD693E475F120905F4C4FE847BAF.jpg
Μέσα στον Νέστο, στο ύψος της Γέφυρας Τοξοτών που βρίσκεται επί της παλιάς Εθνικής Οδού Καβάλας – Ξάνθης, εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, παραμονή Πρωτοχρονιάς, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Βιομηχανικής Περιοχής Ξάνθης (Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Ξ) κλήθηκε στις 8.30 το πρωί και μετέβη στο σημείο προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για την ύπαρξη ατόμων εντός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με το thrakitoday, ένα όχημα της Υπηρεσίας με τέσσερις άνδρες μετέβη άμεσα στο σημείο, ενώ στην επιχείρηση συμμετείχε και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης με τρεις άνδρες.

Τα ορμητικά νερά του ποταμού δυσκόλεψαν το έργο των διασωστών πυροσβεστών και ζητήθηκε η συνδρομή προσωπικού του ΤΟΕΒ Ξάνθης προκειμένου να τα συγκρατήσουν στις θύρες ελέγχου ροής της γέφυρας ώστε να προσεγγίσουν το όχημα.

Η όλη επιχείρηση διήρκεσε δύο ώρες παρουσία και προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας. Εντός του οχήματος δεν βρέθηκαν άτομα ενώ το Ι.Χ. ανασύρθηκε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πώς βρέθηκε το όχημα μέσα στο ποτάμι, με τις έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.

arouraios.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More