28 Ιανουαρίου, 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΠΙΘΑΝΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                               ΤΗΛ: 2641059558
                                                                                             ΚΙΝ: 6976876708                                                                       

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ«ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΩΝ»

Με αφορμή δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Αιτωλοακαρνανίας, θέλουμε να κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν έχουμε παράσχει την στήριξη μας σε κανένα υποψήφιο συνδυασμό για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Βρίσκονται μακριά από την πολιτική μας αντίληψη, οι λογικές του χρίσματος, ειδικά στο επίπεδο της αυτοδιοίκησης, όπου το στοίχημα της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη καθίσταται επιτακτικότερο.

Ειδικότερα σήμερα, κάτω από το πρίσμα της οικονομικής κρίσης και των αποτελεσμάτων των πολιτικών του μνημονίου, πιστεύουμε ότι οι υποψήφιοι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να αναδειχθούν μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και να είναι εκείνοι οι πρώτοι,  οι οποίοι θα αντιπαρατεθούν με τις δυνάμεις του χθες, για να ανατρέψουν στην πράξη, τις πολιτικές λιτότητας, που οδηγούν στην εξαθλίωση τους Έλληνες πολίτες.

Αυτόν τον αγώνα δεν τον στηρίζουμε απλά, αλλά τον δίνουμε από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής μας, κάθε μέρα από την πρώτη γραμμή, μένοντας μακριά από το παιχνίδι των πολιτικών εντυπώσεων, μιλώντας πάντα για την ουσία των προβλημάτων, προσπαθώντας να δίνουμε λύσεις.

Σε αυτόν τον αγώνα καλούμε κάθε μέρα στο πλευρό μας, όλους τους Έλληνες.

Θέλουμε συνεπώς να παρακαλέσουμε τους πάντες να είναι πιο προσεκτικοί στις ανακοινώσεις τους και μην αποσκοπούν στην δημιουργία εντυπώσεων, εμπλέκοντας σε αυτές τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Άλλωστε έχουμε την βαθιά πεποίθηση, ότι κανένας υποψήφιος δεν ζηλεύει τη μέθοδο του Υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όπου για την δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, είχε το θράσος να έρθει να μας μιλήσει για ένα έργο, το οποίο θα έπρεπε να είχε παραδοθεί χρόνια πριν, την ίδια στιγμή που στο οδικό δίκτυο οι Αιτωλοακαρνάνες πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος, με τεράστια ευθύνη του Υπουργείου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More