14 Ιανουαρίου, 2014

Χαμός! Ο Νεράτζης έκλεισε το μικρόφωνο της Κωνσταντοπούλου!

Χαμός! Ο Νεράτζης έκλεισε το μικρόφωνο της Κωνσταντοπούλου!Ξαναθυμήθηκαν τα… παλιά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας,..τις ημέρες που ο Πρόεδρος της Τάσος Νεράτζης και η Ζωή Κωνσταντοπούλου διασταύρωναν τα ξίφη τους όχι για την ουσία της λίστας Λαγκάρντ αλλά για την… «πολυλογία» και την κατάχρηση χρόνου από την πλευρά της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την ακρόαση σήμερα του επικεφαλής του ΣΔΟΕ Στέλιου Στασινόπουλου, για την πορεία του ελέγχου επί της λίστας Λαγκάρντ, το «σήριαλ» συνεχίστηκε…Οι συνεχείς διακοπές της κ. Κωνσταντοπούλου στις απαντήσεις του κ. Στασινόπουλου πυροδότησαν ένταση στην αίθουσα!


Έξω φρενών έγινε ο Πρόεδρος της Επιτροπής… «Σταματήστε επιτέλους! Δεν έχετε λίγη ντροπή; Λίγη τσίπα δεν έχετε; Κρίμα την αγωγή που πήρατε από το σπίτι σας! Σε κάθε συνεδρίαση ασχολούμαστε με εσάς κ. Κωνσταντοπούλου» εξεράγη ο Τάσος Νεράτζης.
«Είστε εκτεθειμένος και θα πρέπει να ντρέπεστε» αντέδρασε άμεσα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
Και το κλίμα φορτίστηκε ακόμη περισσότερο όταν ο κ. Νεράτζης, διακόπτοντας τον βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη που επιχείρησε να τον υπερασπιστεί, αναφώνησε: «αφήστε κ. Βορίδη. Η κυρία είναι εκτός τόπου και χρόνου».


Και καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε την ίδια τακτική κατάχρησης του χρόνου, δεν άργησε να προκληθεί και νέο επεισόδιο. Μάλιστα, άφωνα τα μέλη της Επιτροπής είδαν τον κ. Νεράτζη να σηκώνετε από την έδρα, να πηγαίνει στο έδρανο της κ. Κωνσταντοπούλου και να της κλείνει το μικρόφωνο.
«Είστε πολύ εκτεθειμένος κ. Νεράντζη. Θέλετε να συγκαλύψετε την υπόθεση» αντέδρασε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ… «Γελάτε σε βάρος του ελληνικού λαού αλλά μετά θα κλαίτε» είπε στη συνέχεια απευθυνόμενη στους βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που γελούσαν με το επεισόδιο.

«Μου είχε λείψει αυτή η ατμόσφαιρα…» αναφώνησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας, γνωστός για τους ομηρικούς καβγάδες του με την κ. Κωνσταντοπούλου στην Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ. 

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More