14 Ιανουαρίου, 2014

Η Χρυσή Αυγή, ο Ξηρός και οι ξεροκέφαλοι που μας κυβερνούν

του Στρατή Μαζίδη

Σαμπάνιες πρέπει να ανοίξουν στη Χρυσή Αυγή ύστερα από τις τρεις νέες συλλήψεις βουλευτών του κομμάτος οι οποίοι βρίσκονται πλέον...
πίσω από τα σίδερα της φυλακής.

Οι ξεροκέφαλοι της κυβέρνησης θεωρούν πως βάζοντας όλη τη Χρυσή Αυγή μέσα σε ένα κελλί, αυτόματα θα αντιμετωπιστεί και το όποιο πρόβλημα.

Οι ξεροκέφαλοι αδυνατούν να καταλάβουν το αυτονόητο που έχουμε τόσοι και τόσοι γράψει ήδη από τιςπαραμονές των εκλογών του Μαΐου του 2012, ότι δηλαδή ο όποιος κίνδυνος ναζισμού ελλοχεύει μέσα από την άνοδο του λαϊκού συνδέσμου δεν αντιμετωπίζεται με χειροπέδες και χολυγουντιανές υπερπαραγωγές αλλά με επίλυση των προβλημάτων της κοινωνίας όπως η φτώχεια, η ανεργία, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η εγκληματικότητα και η λαθρομετανάστευση.

Μια κοινωνία που δεν πείθεται για τις αγνές προθέσεις των...ξεροκέφαλων αφού οι ίδιοι βρωμούν εντός κι εκτός όσο κανείς σε μια συγκυρία κατά την οποία σκάει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο.

Αλλά και οι ξεροκέφαλοι δεν αντιμετωπίζουν το κακό στη ρίζα του διότι πολύ απλά ουδόλως τους ενδιαφέρει ο κίνδυνος του ναζισμού και του φασισμού. Άλλωστε υπάρχει σήμερα δημοκρατία;

Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πολιτική τους επιβίωση και τα προνόμια, κάτι που όμως κινδυνεύει πάρα πολύ με την άνοδο της Χρυσής Αυγής.

Βέβαια, κάπου εκεί έρχεται ή μάλλον εξαφανίζεται ένας Ξηρός και τους κάνει ρεζίλι καθώς οι μεν μπαίνουν στη φυλακή ως επικίνδυνοι και ο δε την κοπανάει ενώ έχει καταδικασθεί για εγκληματικές ενέργειες. Η πλάκα θα είναι να τους κάνει και κανένα πιο χοντρό αστείο, να ...τρομάξουν.

Μετά από όλα αυτά νομίζω ότι η Χρυσή Αυγή καπαρώνει τη δεύτερη θέση δίχως ιδιαίτερο κόπο.
freepen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More