04 Ιανουαρίου, 2014

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 60.000 ΕΥΡΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ…


Δίωξη για το αδίκημα της απιστίας άσκησε ο εισαγγελέας Καρπενησίου στον πρώην νομάρχη και νυν βουλευτή της ΝΔ στην Ευρυτανία Κώστα Κοντογεώργο, καθώς και σε 18 μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου κατά τις τετραετίες 2002-2006 και 2006-2010 (τα οποία ανήκουν στα κόμματα του… συνταγματικού τόξου).

Οι κατηγορίες προέκυψαν από την έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο η τότε Νομαρχία παρείχε εγγύηση σε εταιρεία της για να πάρει δάνειο 4,7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (του οποίου δεν έχει πληρωθεί ακόμα καμία δόση!!!).
Εν τέλει, μετά από τις απολογίες των κατηγορουμένων, ανακριτής και εισαγγελέας τους επέβαλλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ στον εθνοπατέρα Κώστα Κοντογεώργο επέβαλαν την καταβολή εγγύησης 60.000 ευρώ.

Λογική απόφαση, άλλωστε ο άνθρωπος δεν έκανε και κανένα πολιτικό αδίκημα για να πάει «μέσα». 
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More