02 Δεκεμβρίου, 2013

Με μεταγραφές προσπαθούν να αντιστρέψουν το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία


Σε πολύ δύσκολη θέση έχει βρεθεί το κυβερνητικό κόμμα από τη συνεχή πολιτική φθορά που εισπράττει λόγω της συνεχούς επιδείνωσης του οικονομικού κλίματος στη χώρα, την ατολμία να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις και άλλα πολλά κακώς κείμενα κι έτσι οι επιτελείς της Νέας Δημοκρατίας προσπαθούν να αντιστρέψουν το κλίμα με την παλιά γνωστή συνταγή των μεταγραφών.


Μετά τον «επαναπατρισμό» του πολιτικού γυρολόγου Δημήτρη Σταμάτη (δείτε εδώ) αναμένονται άμεσα και άλλες επιστροφές ανάλογης... εμβέλειας στη Νέα Δημοκρατία

Οπως αναφέρει η «Realnews της Κυριακής», σίγουρη πρέπει να θεωρείται η άφιξη στη Συγγρού του Αστέριου Ροντούλη, πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, που κάποτε προκαλούσε στη Βουλή με τα «γομάρια» του.

Επιπλέον, ανοιχτή είναι και η μεταγραφή της Ουρανίας Παπανδρέου επίσης πρώην βουλευτού του ΛΑΟΣ.

Οι τελευταίες εξελίξεις κάνουν αρκετούς να πιστεύουν ότι είναι πλέον θέμα χρόνου και η επιστροφή του Γιώργου Καρατζαφέρη στη ΝΔ μετά από πολλά χρόνια,όπως γράφει η iefimerida.gr ωστόσο, το συγκεκριμένο σήριαλ αναμένεται να έχει κι άλλα επεισόδια.

Προσπάθειες προσέγγισης μεταξύ Σαμαρά και Καρατζαφέρη έχουν ήδη γίνει, ωστόσο, η «διαπραγμάτευση» είναι ακόμη ανοιχτή και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ έχει και την εναλλακτική της Ευρωβουλής οπότε τηρεί στάση αναμονής.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More