10 Δεκεμβρίου, 2013

Πόλεις και αυτοκινητόδρομοι στον Άρη ;


Συμφωνα με τον David Vose στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πώς ο Άρης ...δεν ειναι αυτο που γνωριζαμε μεχρι τωρα . Σε σύγκριση με φωτογραφίες του Άρη που έχουν κυκλοφορήσει από τη NASA αποδεικνυει κατι αλλο.

Από τη στιγμή που ανακαλύφθηκε ότι ο Άρης δεν είναι ένα αστέρι , αλλά ένας πλανήτης , εμφανιστηκαν και απο παλια θεωριες για τη ζωή στον κόκκινο πλανήτη .
Ο Vose ισχυρίζεται ότι υπάρχει όντως ζωή στον Άρη , κάτι που ο Αμερικανός συγγραφέας Ray Bradbury συχνά έγραψε στο The Martian Chronicles, και τη συλλογή διηγημάτων του με τίτλο The Illustrated Man .
Σύμφωνα με τον Vose δεν είμαστε μόνοι στο ηλιακό μας σύστημα και μπορουμε να δουμε τις πόλεις, τις εθνικές οδούς και τις γέφυρες που βρίσκονται στον γειτονικό μας πλανήτη Αρη.
Ο Boriska απο τον Άρη (Boriska, boy from Mars, says that all humans live eternally
Το 2008, στη ρωσική εφημεριδα Πραβδα, το αγορακι Μπόρις Kiprijanovitsj είπε ότι έζησε στον Αρη.
http://english.pravda.ru/science/mysteries/05-03-2008/104375-boriska_boy_mars-0/
Είπε , επίσης, ότι ο Άρης κατοικείται και σήμερα , παρόλο που ο πλανήτης μετά από μια καταστροφή το μεγαλύτερο μέρος της ατμόσφαιράς της έχει χαθεί . Οι περισσότεροι Αρειανοί τώρα ζουν σε υπόγειες πόλεις , λέει ο Boriska .
Δειτε το βιντεο:

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More