03 Δεκεμβρίου, 2013

Ο Τσακαλώτος στηρίζει Στουρνάρα -Συμφωνεί ότι δεν υπάρχει υπερφορολόγηση στην Ελλάδα

03E0E1D03E22CBAEDF2C7C5CE64FFA75.jpgΦωτιά στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ βάζει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος καθώς με τον πλέον επίσημο τρόπο παίρνει το μέρους του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και παραδέχεται στην Βουλή ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπερφορολόγηση.

Ειδικότερα, ο εισηγητής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην τοποθέτησή του στην ολομέλεια για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2014, αναφέρθηκε ονομαστικά στην κυρία Ντόρα Μπακογιάννη που επιτέθηκε στον κ. Στουρνάρα και είπε «στο θέμα της υπερφορολόγησης για τον μέσο όρο έχει δίκιο ο Στουρνάρας» πρόσθεσε όμως ότι τα στατιστικά υποκρύπτουν σφάλματα και πως ο μέσος πολίτης φορτώνεται με δυσβάσταχτα φορολογικά βάρη. Στην ουσία δηλαδή συμφώνησε πλήρως με τον κ. Στουρνάρα που είχε εξηγήσει ότι αν και η φορολογία στην Ελλάδα είναι κάτω του Μ.Ο. της Ε.Ε. μια σειρά στρεβλώσεων και φοροδιαφυγής μεταφέρει το βάρος στους συνεπείς φορολογούμενους.

Σε κάθε περίπτωση η συγκεκριμένη φράση του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να επιδεινώσει το χάσμα που παρατηρείται στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μεταξύ εκείνων που υιοθετούν πιο ρεαλιστικές προσεγγίσεις και όσων επιμένουν σε μονομερείς ενέργειες.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More