08 Δεκεμβρίου, 2013

Στηρίζοντας την Χρυσή Αυγή...


Δύο ερωτήσεις:
Δημοσιεύοντας τέτοιες φωτογραφίες θα χτυπηθεί η Χρυσή Αυγή;
Αναμασώντας αριστερόστροφα λογίδρια περασμένων δεκαετιών θα μειωθεί η δυναμική της;


Το πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε το φαινόμενο της, στην ουσία οδηγεί τους ψηφοφόρους στην αγκαλιά της. Είναι ξεκάθαρο.


Δείχνει στους πολίτες με τον πιο απλό-απλοϊκό τρόπο πιο κόμμα είναι απέναντι από τα υπόλοιπα.


Με σχέδιο ή χωρίς, μεγάλα τμήματα του εκλογικού σώματος, ακόμη και μετά τις αποκαλύψεις για δολοφονική δράση μελών της, εξακολουθούν να δηλώνουν ευθαρσώς στις δημοσκοπήσεις την επιλογή της ως κόμμα προτίμησης.


Οι πολιτικοί του Συνταγματικού Τόξου είναι ή βλάκες ή συνένοχοι.


Βλάκες, αν δεν έχουν αναλύσει-εντοπίσει-δράσει τους λόγους ενδυνάμωσης της Χρυσής Αυγής. Έμειναν στην ανάλυση του υπαρκτού ζητήματος της αθρόας λαθρομετανάστευσης, δημιούργημα των κυβερνήσεων του Καραμανλή του νεότερου. Αγνόησαν την παρατεταμένη ανομία, την ζούγκλα στην αγορά εργασία, τις ακάλυπτες επιταγές, το πληγωμένο εγώ ενός επιμελώς εκπαιδευμένου στην ημιμάθεια λαού, εύκολα χειραγωγήσιμου, όταν EURO ΥΠΗΡΧΑΝ για τους λίγους, και CENTS για τους πολλούς.


Συνένοχοι, αν παίζουν το παιχνίδι εκείνων που επιδιώκουν την ριζοσπαστικοποίηση της κοινωνίας, οδηγώντας τη χώρα συνειδητά στο χάος.


Τα άκρα τα νικάς μόνο με το μεγαλύτερο όπλο της Δημοκρατίας.
Το Διάλογο.
Μόνο που για το τελευταίο χρειάζεσαι "όπλα". Την εφαρμογή των νόμων του κράτους, την αποκατάσταση τους αισθήματος δικαίου, και της εθνικής-κοινωνικής αξιοπρέπειας.


Vegetius

Υ.Γ. Για την ιστορία το όπλο που κρατά ο Ηλίας Κασιδιάρης, δεν είναι Καλάσνικοφ αλλά saiga 410 και είναι κυνηγετικό όπλο για το οποίο εγκρίνεται ανάλογη άδεια κατοχής.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More