28 Δεκεμβρίου, 2013

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΚΕΡΑΜΙΔΟΓΑΤΟΥ

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε οτι το blog κεραμιδόγατος αυτοσκοπός του δεν ειναι η συλλογή επίκαιρων θεμάτων μόνο !
Το blog κεραμιδογατος θέλουμε και παλεύουμε να γίνει ο χώρος ανταλλαγής ελεύθερων σκέψεων, τόσο δικών σας όσο και δικών μας.Για να επιτευχθεί αυτό όμως θα πρέπει να μας στέλνετε τις σκέψεις σας τις ερωτήσεις σας, τις καταγγελίες σας και οτι άλλο εσείς πιστεύετε ότι πρέπει να προβληθεί.
Επίσης θα θέλαμε να ξαναθυμίσουμε οτι είμαστε απλοί πολίτες και οχι δημοσιογράφοι και αυτό θέλουμε να παραμείνουμε, δόξα τον Θεό υπάρχουν ενα σορό ιστολογια δημοσιογραφικά και επώνυμα  που ακόμα και να θέλαμε να κάνουμε την δουλειά τους δεν θα μπορούσαμε, γιατί ούτε την πείρα και την φήμη  έχουμε αλλά ούτε και χρήμα για να κάνουμε την σχετική διαφήμιση.
Η δικιά μας διαφήμιση είσαστε εσείς  μέσα απο τα σχόλια σας και τα μηνύματα σας, τις ερωτήσεις σας και τα like σας στο facebook .
ΕΠΙΣΗΣ:
Στο πλαίσιο της συνεχής προσπάθειας αναβάθμισης του blog μας αναζητούμε συντάκτες που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την ομάδα σύνταξης. Kαθως και συνεργασίες με άλλα blog.
Όσοι έχετε όρεξη, συνέπεια και πάθος για την ενημέρωση και το internet και παρακολουθείτε τις εξελίξεις, τότε ελάτε στην παρέα μας και γίνετε μέλη του κεραμιδόγατου
Επίσης άτομα με καλή γνώση Αγγλικών ή άλλων γλωσσών για μετάφραση άρθρων από διεθνή ειδησεογραφικά site.
Yπάρχουν  μονο μερικοί απλοί κανόνες σύνταξης
Οι συντάκτες ΔΕΝ θα πληρώνονται μιας και δεν είμαστε εταιρία αλλά απλοί πολίτες...
Θα πρέπει να απαντούν στα σχόλια των αναρτήσεων τους.
θα πρέπει να αναφέρουν την πηγή σε θέματα που αναρτούν και δεν είναι δικά τους .
Θα πρέπει να γράφουν αναρτήσεις σχετικές με την θεματολογία του blog.
Δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν ύβρεις.

Θα μας βρείτε στο mail μας : o.keramidogatos@gmail.com 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More