06 Δεκεμβρίου, 2013

Θεοχάρης: «Θα μπούμε σε τραπεζικούς λογαριασμούς»

Αποφασισμένος να κάνει ότι μπορεί για να πατάξει τη φοροδιαφυγή εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή ...
του MEGA ο γενικός γραμματέας εσόδων του υπουργείου Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης.
Σ' αυτό το πλαίσιο, όπως τόνισε και ο ίδιος: «Όποιος έχει μπει σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του».
Ο κ. Θεοχάρης τόνισε ότι δεν θα έχουν την ίδια αντιμετώπιση οι οφειλέτες που απλά δε μπορούν να πληρώσουν και οι μπαταχτσήδες που θέλουν να αποφύγουν να πληρώσουν:
«Η υποφορολόγηση ή η υπερφορολόγηση είναι θέμα φορολογικής πολιτικής. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με υποθέσεις που έχουν παραγραφεί και να αφήνουμε τη φοροδιαφυγή να οργιάζει. Άλλη αντιμετώπιση θα έχουν αυτοί που δεν μπορούν να πληρώσουν και είναι συνεπείς, από τους μπαταχτσήδες. Θα αντιμετωπίσουμε με επιείκεια οφειλέτες που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να αποπληρώσουν το χρέος τους. Κάποιος που είναι σε ρύθμιση και έχει σκάφος στην Ολλανδία, να ξέρει ότι θα μπούμε στο λογαριασμό του», σημείωσε χαρακτηριστικά.
gkourou.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More