10 Δεκεμβρίου, 2013

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ - ΜΥΘΟΣ

Μετά το « ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ» και « ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΙΑ», ο «ΜΥΘΟΣ» σε στίχους και μουσική του Κώστα Μπίγαλη και επιμέλεια διασκευής του Άγγελου Σαρόγλου έρχεται να ξεσηκώσει και πάλι. Το νέο digital single κυκλοφορεί από τη δισκογραφική εταιρεία Music Factory entertainment.
Η ηχογράφηση και το mastering έγινε στα studio της music factory entertainment από τον Άγγελο Σαρόγλου ενώ η φωτογράφηση έγινε από τον Ηλία Καπετανάκη – kimilio Photography team. Η Music Factory entertainment είναι η νέα δισκογραφική στέγη του Κυριάκου Παπαηλία. Έπειτα από μια πετυχημένη πορεία και την πρώτη του δισκογραφική δουλεία με τίτλο "πρώτη φορα" ακολούθησε η επόμενη με τίτλο "Σαν το ρεύμα" όπου είχε τη χαρά να τραγουδήσει και τραγούδια που του έγραψε ο αγαπημένος του φίλος Χρήστος Δάντης και ξεχώρισαν τα τραγούδια "Αυτό το καλοκαίρι", "Άντε Γεια", "Χτύπα λοιπόν", "Αν μ' αγαπάς", ακολούθησε η τρίτη δισκογραφία του με γενικό τίτλο "Αξίζεις Πολλά", η τέταρτη με τίτλο “Κύριάκος Παπαηλίας", η πέμπτη με τίτλο "live + 5" O «ΜΥΘΟΣ», περιλαμβάνεται στην 6η προσωπική δουλειά του Κυριάκου με τίτλο «ΒΓΑΖΩ ΓΟΥΣΤΑ». Ο Κυριάκος έχει συνεργαστεί με τα κορυφαία ονόματα της ελληνικής δισκογραφίας όπως οι: Γιώργος Μαζωνάκης, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Γονίδη, Νατάσσα Θεοδωρίδου, Εκείνος κ Εκείνος, Στέλιος Διονυσίου, Άντζυ Σαμίου, Λάμπη Λιβιεράτο, Λίτσα Γιαγκούση, Γιώργο Λεμπέση, Κώστα Δόξα, Άντζελα Δημητρίου, Κατερίνα Στανίση και πολλούς άλλους.
Αυτή τη περίοδο ο Κυριάκος Παπαηλίας ηγείται του καλλιτεχνικού σχήματος στο PREMIERA στο ΒΟΛΟ . Δείτε το βίντεο του «Μύθου»

Γ. Λαμπράκη 246 Άνω Τούμπα, 543 52, Θεσσαλονίκη
www.thefactory.gr , musicfactoryentertainment13@gmail.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More