23 Δεκεμβρίου, 2013

«Η διάρκεια που έχω στο πέρασμα των χρόνων με δικαιώνει»

Κατερίνα Στικούδη: Δε μπορείς να αλλάξεις την άποψη κάποιων που βλέπουν τα πράγματα μόνο όπως θέλουν
Για τα δύσκολες στιγμές που πέρασε κατά τη μετακόμισή της από τη Λάρισα στην Αθήνα, αλλά και τη «σχέση» της με τη μοναξιά μίλησε η Κατερίνα Στικούδη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

«Επιλέγω τη μοναξιά για να πω την αλήθεια. Μ' αρέσει να είμαι μόνη μου. Πέρασα δυσκολίες στο να προσαρμοστώ. Πάλευα για να επιβιώσω. Δεν είναι ο κόσμος στρωμένος με ροδοπέταλα επειδή τυχαίνει να έχεις μία γλυκιά όψη με δύο πράσινα μάτια. Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα όσο φαίνονται» δηλώνει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η όμορφη τραγουδίστρια και μοντέλο στο περιοδικό «ΕΓΩ».

«Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ρατσιστικές συμπεριφορές. Δε μπορείς να αλλάξεις την άποψη κάποιων που βλέπουν τα πράγματα όπως θέλουν μόνο και μόνο για να νιώθουν οι ίδιοι καλά. Δεν καταλαβαίνω γιατί μια κοπέλα επειδή είναι όμορφη, θα πρέπει να είναι ταυτόχρονα ατάλαντη, αμόρφωτη, χαζή και οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο πιστεύω ότι η διάρκεια που έχω στο πέρασμα των χρόνων με δικαιώνει.», τονίζει, χαρακτηριστικά η Κατερίνα Στικούδη


πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More