05 Δεκεμβρίου, 2013

ΕΠ' ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΖΗΤΑ Η ΓΣΕΕ...

Την επ΄αόριστον αναστολή πλειστηριασμών της κύριας κατοικίας ζητεί η ΓΣΕΕ με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και τους αρχηγούς των κομμάτων.
Συγκεκριμένα, στην επιστολή της...
η Συνομοσπονδία εκφράζει την αντίθεσή της στη μονομερή στήριξη των πιστωτικών ιδρυμάτων σε βάρος των πολιτών, ενώ καταθέτει σειρά νομοθετικών προτάσεων για τη διασφάλιση των δανειοληπτών.
Όπως επισημαίνει η ΓΣΕΕ, οι δανειολήπτες και γενικά οι οφειλέτες στην πλειονότητα των περιπτώσεων έχουν οδηγηθεί σε οικονομικό αδιέξοδο χωρίς δική τους υπαιτιότητα, λόγω των «ραγδαίων μειώσεων των εισοδημάτων, της αλόγιστης επιβολής φόρων για έκτακτους δημοσιονομικούς σκοπούς, καθώς και της ανέλεγκτης αύξησης των τιμών σε βασικά και άλλα είδη διαβίωσης»
Για το λόγο αυτό ζητεί να σταματήσει κάθε σκέψη για απελευθέρωση των πλειστηριασμών της κύριας κατοικίας μέχρι την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Πηγή : naftemporiki.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More