13 Δεκεμβρίου, 2013

Μυτιλήνη: Οικογένεια με δύο ανήλικα παιδάκια «έβγαλε» τη παγωμένη νύχτα στον δρόμο

FA63A15FD3BCE59D6CFA8C75B1C49043.jpg


Χθες στη Λέσβο χιόνιζε και το κρύο ήταν αρκετά τσουχτερό…

Δύο παιδάκια 2 και 4 χρόνων κοιμούνται μέσα σε σκηνές σε ένα δασάκι της Μυτιλήνης με μοναδική τους τροφή λίγο γάλα.

Είναι τα παιδιά μιας εξαμελούς οικογένειας από την Βουλγαρία που ήρθαν στην Ελλάδα για καλύτερες μέρες. Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr o «αρχηγός» της οικογενείας ήρθε για να βρει μία τίμια δουλειά και να ζήσει την οικογένειά του. Και επειδή δεν έβρισκε καμία δουλειά αποφάσισε να κάνει… τον κλόουν.

Στέκεται ακίνητος μέσα στην αγορά της Μυτιλήνης μέσα στην παγωνιά και περιμένει μήπως του ρίξει κάποιος λίγα λεπτά στο δισκάκι του για να τους χαμογελάσει… Πώς να χαμογελάσει όμως μέσα στο καταχείμωνο γνωρίζοντας ότι η οικογένειά του παγώνει και πεινάει και δεν έχει ούτε φαγητό αλλά ούτε και ρούχα για να σκεπαστεί…

Παρόλα αυτά διατηρούν την υπερηφάνεια τους. Δεν ζητούν ελεημοσύνη ούτε να τους λυπηθεί κανείς… Έχουν 100 ευρώ σε κέρματα και ζητούν μόνο να βρεθεί ένα δωμάτιο με το συγκεκριμένο ποσό για να μείνουν για έναν μήνα.

Όσοι θέλετε και μπορείτε να βοηθήσετε με οποιονδήποτε τρόπο δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το «εξοχικό» της οικογένειας. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο 6944.815.055.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More