05 Δεκεμβρίου, 2013

Σε 48ωρη απεργία το υπουργείο Πολιτισμού


Αντιδράσεις κατά της διαθεσιμότητας και της υποστελέχωσης
Απεργία πραγματοποιούν σήμερα και αύριο οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, μετά από απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής ΠΟΕ-ΥΠΠΟ.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στο μέτρο της διαθεσιμότητας και κάνουν λόγο για μεγάλες καθυστερήσεις στη στελέχωση του υπουργείου.

«Απεργούμε εναντιωμένοι στη διαδικασία της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας που εφαρμόζει στον Δημόσιο Τομέα η κυβέρνηση κατόπιν εντολών της τρόικας, οδηγώντας 187 συναδέλφους στη διαθεσιμότητα και δημιουργώντας, στο ήδη υποστελεχωμένο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα. Την ίδια ώρα, το αίτημα του Υπουργείου, με το οποίο ζητά 2.000 εργαζόμενους προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του, καθυστερεί χαρακτηριστικά», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Η Ομοσπονδία κάλεσε επίσης σε συγκέντρωση από τις 7 το πρωί έξω από το κτίριο της Κεντρικής Υπηρεσίας, στην οδό Μπουμπουλίνας.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More