15 Νοεμβρίου, 2013

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟN ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟ

Αν και οι διαγραφές δεν είναι στην τακτική του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Τατσόπουλος είναι κοντά στην έξοδο από το κόμμα. ..

Οι διαφοροποιήσεις του από την επίσημη γραμμή του κόμματος έχουν ενοχλήσει πολλά στελέχη που εισηγούνται την διαγραφή του από την Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.
Οι εξελίξεις φαίνεται ότι θα είναι ραγδαίες.
Σήμερα ο Τατσόπουλος έδωσε διευκρινίσεις σχετικά με τη χθεσινή του τοποθέτηση για αποχώρηση του από το ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, θεωρεί ότι πιθανή συνεργασία με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα πρέπει να δομηθεί σε επίπεδο τοπικών κοινωνιών και όχι κεντρικής συμφωνίας καθώς κάτι τέτοιο θα έστελνε λάθος μήνυμα τόσο στην κοινωνία όσο και στους ψηφοφόρους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Παράλληλα απέρριψε εκ νέου πιθανή στήριξη του κόμματος του στην υποψηφιότητα Ψωμιάδη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές και σημειώνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να στηρίξει τον Γιάννη Δημαρά.
Ακόμη εμφανίστηκε αμετακίνητος και στην άποψη του για τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, τον οποίον χαρακτήρισε «λαϊκιστή».
«Είναι το αρχέτυπο του λαϊκισμού, μπορούν να τον διδάσκουν στα πανεπιστήμια ως λαϊκιστικό πρότυπο».
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More