12 Νοεμβρίου, 2013

Τροϊκανός πέταξε κάτω μοτοσυκλετιστή!

CF35911D1235269DF43A254C98852323.jpg
Το πρόσωπο της ημέρας έγινε οδηγός μοτοποδηλάτου τον οποίο χτύπησε εκπρόσωπος της Τρόικας έξω από το κτίριο του υπουργείου Οικονομικών. Περίπου στις 11:30, αυτοκίνητο με διπλωματικές πινακίδες που μετέφερε στελέχη της ομάδας Τόμσεν στην οδό Νίκης για την συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους εκπροσώπους των δανειστών. Το αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από την είσοδο του υπουργείου Οικονομικών και ο Τροϊκανός άνοιξε την πίσω αριστερή πόρτα του υπηρεσιακού αυτοκινήτου χωρίς να ελέγξει αν περνά κάποιος από την άκρη του δρόμου.

Ακριβώς εκείνη την στιγμή όμως, από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου των Τροϊκανών περνούσε ένα παπί που κινούνταν με μικρή ταχύτητα. Ανοίγοντας την πόρτα, ο Τροϊκανός χτύπησε την μπαγκαζιέρα του παπιού, πέταξε κάτω το μοτοποδήλατο και ο οδηγός που φορούσε το κράνος βρέθηκε φαρδύς πλατύς στο πεζοδρόμιο!

«Θα με σκοτώσεις ρε!», φώναξε ο μοτοσυκλετιστής στον Τροϊκανό που τον χτύπησε και τον οδηγό του αυτοκινήτου με τις διπλωματικές πινακίδες. Οι συνεργάτες του Τόμσεν δεν απάντησαν και λίγα δευτερολεπτα αργότερα ο οδηγός του μοτοποδηλάτου απομακρύνθηκε από το σημείο και συνέχισε την πορεία του αφού ήταν καλά στην υγεία του ενώ και το αυτοκίνητο αλλά και το παπί δεν υπέστησαν ζημιές.

Αιτία του ατυχήματος; Η απροσεξία του τροϊκανού που μάλλον δεν είχε στο μυαλό του να κοιτάξει μήπως περνάει κάποιος ανοίγοντας την πόρτα αλλά και το ολισθηρό οδόστρωμα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ακριβώς στο ίδιο σημείο πολίτης είχε πεταξει κέρματα στον επικεφαλής του κλιμάκιου της Τρόικας Πολ Τόμσεν.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More