04 Νοεμβρίου, 2013

Ακόμα να μπουν φυλακή αυτοί που ανακεφαλαιοποίησαν τις τράπεζες με λεφτά του λαού, μετά από την παρέμβαση Άσμουσεν;








Η απίστευτη ληστεία, η συμμορίτικη λογική και η ατιμωρησία των απατεώνων το μνημονίου ήλθε πάλι στο φως μετά τις δηλώσεις Άσμουσεν (ΕΚΤ). Στην Ελλάδα όμως, τα θαλασσοδάνεια των τραπεζιτών και τα εγκλήματα διαπλοκής – πολιτικής – τραπεζοκρατίας κλήθηκαν να τα πληρώσουν άρον άρον οι Έλληνες πολίτες, προκειμένου ο μοναδικός ελεγκτικός μηχανισμός να είναι ο …Προβόπουλος!

Έβαλε ο Έλληνας τα λεφτά του και τον έλεγχο των τραπεζών κλήθηκαν να κάνουν οι διεφθαρμένοι πολιτκοί με την προστασία των καθεστωτικών ΜΜ”Ε” που όλοι μαζί ζουν από το χρήμα που υπεξαιρούν οι διεφθαρμένοι τραπεζίτες.
Η απάτη είναι τεράστια, Ίσως η μεγαλύτερη που έχει γίνει σε δυτική χώρα στη νεώτερη ιστορία. Το θέμα είναι ότι αυτά τα εγκληματικά καθάρματα οδηγούν την πατρίδα στην ολοκληρωτική καταστροφή, προκειμένου να γλιτώσουν την τιμωρία και να απολαύσουν τα κλεμμένα.

Η σωτηρία της πατρίδας είναι τόσο απλή υπόθεση, όσο η τιμωρία κάθε μέλους αυτής της συμμορίας που ακόμα μεσουρανεί στο πολιτικό, οικονομικό και μηντιακό στερέωμα. Η επόμενη ψήφος μας πρέπει να έχει ακριβώς αυτό το κριτήριο: Όποιος έκανε μπίζνες με τραπεζίτες, όποιος στηρίχθηκε από καθεστωτικά μέσα, όποιος δεν συγκρούστηκε με την διαπλοκή θα πρέπει να εξαφανιστεί από το πολιτικό στερέωμα. Τα υπόλοιπα, τα βρίσκουμε.

“Τελευταίο καταφύγιο για τη στήριξη των τραπεζών θα είναι ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας, αφού πρώτα, θα πρέπει να υπάρξει προσφυγή στους ιδιοκτήτες των τραπεζών και την αγορά τονίζει ο Γ. Άσμουσεν της ΕΚΤ.

Ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας (ΕΜΣ) θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνον ως τελευταίο καταφύγιο για τη στήριξη των ισολογισμών των τραπεζών, δήλωσε το μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) κ. Γιεργκ ‘Ασμουσεν.

Πρώτα, θα πρέπει να υπάρξει προσφυγή στους ιδιοκτήτες των τραπεζών και την αγορά για την άντληση κεφαλαίων και στη συνέχεια σε εθνικά ή τραπεζικά ταμεία διάσωσης.

Πρώτα, θα πρέπει να υπάρξει προσφυγή στους ιδιοκτήτες των τραπεζών και την αγορά για την άντληση κεφαλαίων και στη συνέχεια σε εθνικά ή τραπεζικά ταμεία διάσωσης, πρόσθεσε ο κ. ‘Ασμουσεν σε δηλώσεις που έκανε στον γερμανικό κρατικό τηλεοπτικό σταθμό ARD.”


olympia.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More