06 Νοεμβρίου, 2013

Τα δυο σενάρια των εκλογών που έρχονται!

Δύο είναι τα σενάρια που 'παίζουν' στο ενδεχόμενο προκήρυξης εκλογών: το πρώτο είναι να
προκηρυχθούν άμεσα έπειτα από τις σοβαρές διαφωνίες μεταξύ πρωθυπουργού και τρόικας και την πρόθεση των εταίρων να απαιτήσουν πρόσθετα μέτρα και το δεύτερο είναι το σενάριο των διπλών εκλογών του Μαίου, ευρωεκλογών και εθνικών μαζί με ταυτόχρονη μετάθεση των δημοτικών εκλογών για τον Νοέμβριο του 2014.
Αυτό που φαίνεται να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι το πρώτο σενάριο. Η προκήρυξη εκλογών δηλαδή στις επόμενες εβδομάδες ίσως και τις επόμενες ημέρες!
Όπως έχουμε τονίσει σε προηγούμενες αναρτήσεις μας ο Αντώνης Σαμαράς είναι αποφασισμένος να μην δεχθεί νέα μέτρα τα οποία θα επιβαρύνουν και άλλο τον ταλαιπωρημένο Έλληνα Πολίτη.... Πιστεύει απόλυτα ότι ο Ελληνικός λαός είναι ήδη εξουθενωμένος , δεν αντέχει νέες θυσίες και ότι ήρθε η ώρα να κάνουν και οι Ευρωπαίοι το ΄΄χρέος ΄΄τους. ..
Αυτό έχει φροντίσει να το μεταφέρει με κάθε τρόπο και μέσο στην Μέρκελ και στους δανειστές .. Κύκλοι που βρίσκονται πολύ κοντά στο πρωθυπουργό πιστεύουν ότι η επιμονή της Τρόικας για λήψη νέων επώδυνων μέτρων δεν θα γίνει ανεκτή ..
΄΄Ο Σαμαράς δεν θα πάρει νέα μέτρα ...θα πάει άμεσα σε εκλογές΄΄΄...λένε ορισμένοι από αυτούς που τον γνωρίζουν καλά .
.Όμως οι εκτιμήσεις τους για πρόωρες εκλογές δεν σταματούν εδώ...
Θεωρούν ότι και στην περίπτωση που οι Τρόικα δεν επιμείνει στην λήψη νέων μέτρων τα εκλογικά σενάρια απλά απομακρύνονται χρονικά...
Με την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Αντώνης Σαμαράς θα ΄΄απαιτήσει΄΄ από τους Ευρωπαίους να αλλάξουν την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.
Έχοντας ως δεδομένο το πρωτογενές πλεόνασμα θα τους πιέσει δεχθούν σε ένα πραγματικά αναπτυξιακό σχέδιο που θα βγάλει γρήγορα τη χώρα από την κρίση...
Το σχέδιο αυτό θα το κάνει γνωστό με κάθε λεπτομέρεια στον Ελληνικό Λαό..
Είναι πολύ πιθανό λοιπόν αν δεν πάμε άμεσα σε εκλογές ...οι εκλογές να μετατεθούν την άνοιξη μαζί με τις Ευρωεκλογές και οι Αυτοδιοικητικές εκλογές να πάρουν εξάμηνη παράταση λόγω και του νέου ΕΣΠΑ....

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More