12 Νοεμβρίου, 2013

Κατάργηση του νόμου Κατσέλη ζητά η τρόικα

pic-0-norm.jpg
Την πλήρη κατάργηση των προστατευτικών διατάξεων του νόμου Κατσέλη ζήτησε η τρόικα, κατά τις συναντήσεις με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, όπου εξετάστηκε το θέμα των πλειστηριασμών των ακινήτων.

Παράλληλα, σύμφωνα με το vima.gr ζητήθηκε η κατάργηση και της διάταξης Παπαθανασίου, σύμφωνα με την οποία δεν γίνεται πλειστηριασμός ακίνητης περιουσίας μέχρι ύψους 200.000 ευρώ. Ωστόσο, από την κυβέρνηση έχει γίνει γνωστό ότι ούτως ή άλλως πρόκειται να καταργηθεί η συγκεκριμένη διάταξη Παπαθανασίου.

Για το θέμα των πλειστηριασμών νωρίτερα κορυφαίο στέλεχος του υπουργείου Ανάπτυξης επανέλαβε ότι υπάρχει δέσμευση με την τρόικα να μην δοθούν οι παραμικρές λεπτομέρειες για τις διαπραγματεύσεις μέχρι να ολοκληρωθούν.

Σύμφωνα με το ίδιο στέλεχος, η διαπραγμάτευση για τους πλειστηριασμούς θα έχει τελειώσει έως τις 10-15 Δεκεμβρίου και οι αλλαγές που θα συμφωνηθούν θα τεθούν σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More