13 Νοεμβρίου, 2013

Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος επιτίθεται σε όσους γράφουν ότι έχει εξαφανιστεί από το πολιτικό προσκήνιο

aris_1.jpg
«Φροντίζω να μην κρύβομαι και δημοσιοποιώ τις απόψεις μου τόσο έντονα ώστε να έχουν ορισμένοι ενοχληθεί. Τώρα αν τον Αύγουστο φορώ μαγιό στην παραλία, ναι πράγματι το κάνω. Και το κάνω στη Μύκονο που φιλοξενούμαι λόγω της σχέσης μου και όχι στα πολυτελή ξενοδοχεία που έχουν φιλοξενηθεί όσοι μεταδίδουν διοχετευμένες απορίες. Και μια συμβουλή… Γνωριζόμαστε αρκετά. Ξέρουμε τα κόστη… των όσων λέμε και αυτά πιστοποιούνται. Ας είμαστε λοιπόν πιο προσεχτικοί…», έγραψε μέσω facebook, ο βουλευτής της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε όσους επέκριναν τις δηλώσεις του και την κριτική του για τη συζήτηση στη Βουλή κατά την τριήμερη διαδικασία της πρότασης μομφής. Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είχε χαρακτηρίσει το αποτέλεσμα «απογοητευτικό και αναμενόμενο».

Επιπλέον, ο πρώην υπουργός ξεκαθαρίζει πως εάν βρισκόταν στην Ελλάδα και όχι σε επίσημη συνάντηση στο εξωτερικό, αντί να τα είχε γράψει στο Facebook, θα τα είχε πει στη Βουλή.

«Άκουσα να διοχετεύουν σχόλια του τύπου “που είναι, γιατί δεν μίλησε στη Βουλή και απλώς διαπιστώνει το κακό επίπεδο του κοινοβουλευτικού διαλόγου’. Ξεκαθαρίζω λοιπόν ότι πάντα βρίσκομαι εκεί που πρέπει να είμαι, εκεί που μπορώ να προσφέρω περισσότερα για τη χώρα μας. Συγκεκριμένα ήμουν επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπείας στο ΝΑΤΟ και κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή ήμουν σε συνάντηση με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών υπερασπιζόμενος τα Ελληνικά συμφέροντα. Δεν σας το είπαν, δεν σας ενημέρωσαν; Αλλά και πάλι αν όχι, ίσως όλοι εσείς που ενοχληθήκατε από την απουσία μου θα έπρεπε να κάνατε και λίγη έρευνα, μια απλή επίσκεψη στη σελίδα μου αρκεί για να το διαπιστώσετε. Όσο για το αν ήμουν εδώ εάν θα είχα κάτι να πω, προφανώς όταν τα γράφω μπορώ και να τα πω!» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More