12 Νοεμβρίου, 2013

ΑΝΕΛ σε ΣΥΡΙΖΑ: Να κατεβούμε μαζί στις δημοτικές εκλογές

E4A07C0C0D4ACB4E14ED82327B09CEF1.jpg


Πρόταση συνεργασίας προς τον ΣΥΡΙΖΑ για τις δημοτικές εκλογές απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, προκειμένου τα δύο κόμματα να στηρίξουν «αντιμνημονιακούς υποψηφίους».

Ο κ. Μαριάς, σε συζήτηση με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, σημείωσε ότι υπάρχει ένα γενικό πλαίσιο συζήτησης μεταξύ των δύο κομματικών επιτελείων, προκειμένου να συνεργαστούν σε τοπικό επίπεδο, εξήγησε όμως ότι συνεργασία δεν μπορεί να υπάρξει στις ευρωεκλογές, καθώς ανήκουν σε διαφορετικές ευρωπαϊκές οικογένειες.

Είπε μάλιστα ότι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με την τοπική ΣΥΡΙΖΑ στο Ηράκλειο «για ενδεχόμενη συνεργασία σε επίπεδο δήμων», ενώ εκτίμησε ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Ιεράπετρα.

Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο κοινής στήριξης της κυρίας Θεοδώρας Τζάκρη στην Πέλλα, είπε: «Εμείς δεν στηρίζουμε ανθρώπους που έχουν βάλει την υπογραφή τους στα μνημονιακά κείμενα».

Ο κ. Μαριάς υπενθύμιζε τη συνάντηση που είχαν προ μηνών οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος, προκειμένου «να έχουμε κοινές δράσεις σε θέματα Κοινοβουλίου και σε θέματα υπεράσπισης της δημοκρατίας».
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More