26 Νοεμβρίου, 2013

Πρόγραμμα « Τριπτόλεμος»

Πρόσκληση συμμετοχής στα σεμινάρια βραχείας  εκπαίδευσης
Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς  συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης και στήριξης των νέων που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον πρωτογενή τομέα της οικονομίας,  ξεκινά   το πρόγραμμα «Τριπτόλεμος» και στη Θεσσαλονίκη. Σε συνεργασία με  το Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης.
Το πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με  το Τμήμα Γεωπονίας της Σχολής Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ( το χρονικό διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2013 και Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2014 )   περιλαμβάνει σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών το καθένα, για  νέους ηλικίας  24 έως και 40 ετών, στα εξής αντικείμενα:
  1. Αιγοπροβατοτροφία (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
  2. Αρωματικά  - Φαρμακευτικά Φυτά (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
  3. Βοοτροφία (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
  4. Χοιροτροφία (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ)
Το πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με το Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα  ( το χρονικό διάστημα Νοέμβριος - Δεκέμβριος 2013 και Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2014 ) περιλαμβάνει σεμινάρια βραχείας εκπαίδευσης διάρκειας 50 ωρών το καθένα, για  νέους ηλικίας  24 έως και 40 ετών, στα εξής αντικείμενα:
  1. Δημητριακά: καλλιέργεια και μεταποίηση σε προϊόντα προστιθέμενης αξίας (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ).
  2. Ελαιοκομία: καλλιέργεια ελιάς και μεταποίηση (για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε εδώ).

Το σύνολο των σεμιναρίων θα ξεκινήσουν στις 16 Δεκεμβρίου, με συμμετοχή είκοσι ατόμων ανά αντικείμενο.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής ξεκίνησε την Παρασκευή 22.11.2013 και θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα  09.12.2013 και ώρα 12:00 π.μ. , ηλεκτρονικά στο  e-maila.katsarou@neagenia.gr
Σε περίπτωση  υποβολής μεγαλύτερου αριθμού αιτήσεων από τον αριθμό συμμετεχόντων που προβλέπεται, θα πραγματοποιηθεί δημόσια κλήρωση. Σε αυτή την περίπτωση θα δοθεί προτεραιότητα σε άνεργους νέους.
Οι εκπαιδευόμενοι θα καταβάλλουν ποσό συμμετοχής 50€ (πενήντα ευρώ), που θα κατατεθεί σε λογαριασμό Τραπέζης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας  του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου  Θεσσαλονίκης και του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης αντίστοιχα.

Πληροφορίες
Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς
Δ/νση Αναπτυξιακών Πρωτοβουλιών Απασχόλησης, 
 Τμήμα Αναπτυξιακών Δραστηριοτήτων Νεολαίας
 Πανταζή Αθηνά  210-2599432  
 Κατσαρού Άρτεμις 210-2599434

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More