04 Νοεμβρίου, 2013

ΟΥΤΕ “ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΗΡΥΚΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ

Δοσίλογος και υπηρέτης ξένων κέντρων. Εαν δεν εφηύραν οι παρακρατικοί μηχανισμοί του και ότι άλλο συνεπάγεται το “στήσιμο’ και τις δολοφονίες των δύο νεαρών παιδιών, τότε ο υμνητής

των γειτόνων του ταγματασφαλητών πρέπει να αισθάνεται ή ενοχές(αν και αμφιβάλλουμε γνωρίζοντας τον πωρωμένο πολιτικό του χαρακτήρα και τον μισανθρωπισμό του)ή κάτι άλλο που δεν είναι της ώρας να αναλυθεί: ‘Ότι πιθανόν έχει επιτύχει τον σκοπό που του ανέθεσαν τα αφεντικά του. Να διχάσει τον τόπο και να οδηγήσει την Ελλάδα στο απόλυτο χάος, στο αίμα και στον ρεβανσισμό.

Το “μαγαζάκι” του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που έχει στήσει εδώ και έναν χρόνο στη χώρα ο Καλαματιανός δούλος της Μέρκελ, αποδίδει καρπούς. Ο Σαμαράς συνδυάζει το όνομα του με ότι χειρότερο έχει δει ο τόπος. Με την εθνική διχόνοια, την αναβίωση των Δεκεμβριανών και του αντάρτικου του 44-49 αλλά και την πειθήνια προσήλωση του στη δεξαμενή σκέψης του “Δικτύου21″. Ενός πρακτόρικου προσανατολισμού μηχανισμού πολιτικής κουλτρύρας που δυστυχώς διαιωνίζεται και μέσα από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Μόνον ένα ερώτημα στον μισάνθρωπο πρωθυπουργό(γνωστό για την αφιλία του): Από αυτά που γνωρίζουμε έχεις δύο παιδιά. Να μην νιώσεις ποτέ όπως νιώθουν τώρα οι γονείς τους. Ή ακόμα κι αν ένιωθες δεν θα σε ένοιαζε αφού κοιτάς μόνον να σώσεις το τομάρι σου;
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More