29 Νοεμβρίου, 2013

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ !!! Οργισμένη ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ σε Άδωνι !!

Ανακοίνωση σε οργισμένο ύφος εκδώθηκε από το ΠΑΣΟΚ ...με το συγκυβερνών κόμμα να δείχνει ως υπεύθυνο για την ένταση που έχει δημιουργηθεί στον χώρο της υγείας και ειδικότερα στον ΕΟΠΥΥ, τον ίδιο τον υπουργό Αδωνι Γεωργιάδη. Το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι:"Δυστυχώς όπως είχαμε επισημάνει αντί του δημιουργικού διαλόγου για τη μεταρρύθμιση του ΕΟΠΥΥ και την αναβάθμιση της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Π.Φ.Υ.), εξελίσσεται μια άγονη σύγκρουση στο χώρο της Υγείας, που τελικά στρέφεται κατά των ίδιων των πολιτών. Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχισθεί. Δεν μπορεί «το κάρο να είναι μπροστά από το άλογο»."


Επι της ουσίας το ΠΑΣΟΚ, κατηγορεί τον υπουργό ότι με το να αναφέρεται συνεχώς σε απολύσεις οδηγεί σε αδιέξοδο.


"Ο εγκλωβισμός του διαλόγου για τη μεταρρύθμιση, σε σύγκρουση για το αν και πόσες απολύσεις θα γίνουν οδηγεί σε ΑΔΙΕΞΟΔΟ. Υπονομεύει κάθε μελλοντική προσπάθεια", αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Η ανακοίνωση συνεχίζεται σε επικτριτικό ύφος και το ΠΑΣΟΚ επι της ουσίας εγκαλεί τον κ. Γεωργιάδη γιατί δεν έχει παρουσιάσει ακόμα την μελέτη και τις συνολικές προτάσεις του για το σύνολο των αλλαγών και τις ειδικότητες που χρειάζονται.


Μάλιστα του ζητείται: "...να σταματήσει κάθε αναφορά σε απολύσεις ιατρών και προσωπικού. Έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα να συζητηθεί νηφάλια και παραγωγικά η υλοποίηση της μεταρρύθμισης."


Τέλος, καλεί τους ιατρούς και το προσωπικό να προσέλθουν σ’ αυτόν το διάλογο, διακόπτοντας τις κινητοποιήσεις οι οποίες όπως λέει, επιφέρουν μεγάλη ταλαιπωρία στους ασφαλισμένους.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More