01 Νοεμβρίου, 2013

«Δείγματα για την ποιότητα του αέρα στη Λεωφόρο»

0636165C84DC052756FA439CE82D33F4.jpg


Μετά από αίτημα της αστυνομίας θα πραγματοποιηθεί η έρευνα για την ποιότητας του αέρα στα αποδυτήρια του γηπέδου στη Λεωφόρο όπως είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 ο χημικός στο εργαστήριο «Δημόκριτος», Θωμάς Μάγκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Θωμά Μάγκου, χημικού στο εργαστήριο «Δημόκριτος», στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για την έρευνα στα αποδυτήρια των φιλοξενουμένων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για την ποιότητα του αέρα:

«Δεχθήκαμε ένα αίτημα από την ελληνική αστυνομία. Να γίνουν μετρήσεις στα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας. Εμείς αύριο από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι θα πάρουμε δείγματα για να μελετήσουμε την ποιότητα του αέρα στα αποδυτήρια.

Όχι δεν μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Το αίτημα που έχουμε δεχθεί είναι οι μετρήσεις να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι και τις 16:00 το απόγευμα. Αν μας ζητηθεί να παραμείνουμε στο χώρο, δεν το γνωρίζω».

Πηγή: sport-fm.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More