04 Νοεμβρίου, 2013

Τι συμβαίνει με τους «Καραμανλικούς» στη ΝΔ

pic-0-norm.jpg
Κλιμακώνονται οι κινήσεις «ομαδοποίησης» των «Καραμανλικών» στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι βουλευτές και πρώην υπουργοί, όπως οι κ. Προκόπης Παυλόπουλος, Ευρυπίδης Στυλιανίδης και άλλοι, επιχειρούν να εκφράσουν κατά ενιαίο τρόπο τις σκέψεις του πρώην πρωθυπουργού, μόνο που προς το παρόν τουλάχιστον είναι άγνωστο αν ο τελευταίος το επιθυμεί κιόλας.

Κύκλοι γύρω από τον κ. Κώστα Καραμανλή τον φέρουν μεν προβληματισμένο έντονα για την γενικότερη οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, αλλά παράλληλα αποφασισμένο να στηρίξει μέχρι τέλους τις προσπάθειες του κ. Αντώνη Σαμαράγια έξοδο από την κρίση.

Στο στρατόπεδο του τελευταίου, τώρα, πληροφορούνται για τις κινήσεις των «Καραμανλικών» και τις διαθέσεις ομαδοποίησης, και μόνο ευτυχισμένοι δεν δηλώνουν.

Ο ίδιος ο πρωθυπουργός φέρεται να είναι προβληματισμένος από αυτές τις συμπεριφορές, αν και έχει να μιλήσει, προσωπικά, με τον κ. Καραμανλή πολύ καιρό.

Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς δεν θεωρεί ότι πρέπει να ασχοληθεί ενεργά με το ζήτημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αν αντιληφθεί ότι παίρνει διαστάσεις δεν θα το κάνει κιόλας. Τουλάχιστον, αυτό διαμηνύεται αρμοδίως…
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More