06 Νοεμβρίου, 2013

Κασιδιάρης κατά πάντων-Βίντεο

Χείμαρρος ήταν ο Ηλίας Κασιδιάρης στη Βουλή, θέτοντας στην ομιλία του το ζήτημα της νομιμότητας της παρούσης ψηφοφορίας....

«Θεωρώ πως η παρούσα ψηφοφορία είναι παράνομη, όπως και η χθεσινή, διότι κάποιοι επίορκοι αποφάσισαν να διαγράψουν από τη λίστα των βουλευτών τρεις εκλεγμένους βουλευτές από τον ελληνικό λαό, το Νίκο Μιχαλολιάκο, το Χρήστο Παππά και τον Ιωάννη Λαγό.
Όποιος, λοιπόν, έλαβε την απόφαση να τους διαγράψει από τη λίστα των βουλευτών, στην ουσία είναι ένοχος για κατάλυση του πολιτεύματος, για ένα βαρύτατο αδίκημα το οποίο επισείει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης», δήλωσε ο κ. Κασιδιάρης, αναφέροντας το εξής: «Θα απέχουμε, λοιπόν, από την παρούσα ψηφοφορία, διότι είναι παράνομη».
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κασιδιάρης άσκησε σφοδρή κριτική στον Ευάγγελο Βενιζέλο, τονίζοντας ότι: «Κατηγορούμαι, επειδή άσκησα πολιτική κριτική στον Βενιζέλο. Αυτό είναι θλιβερό».
Δείτε το βίντεο:


gkourou.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More