12 Νοεμβρίου, 2013

Ιρανός για δικαστική υπάλληλο: «Ήθελα να της κάνω κακό, με είχε αδικήσει»

AFC2F95A7F832CE3238DAFB0CCC6AECC.jpg
Προφυλακίστηκε ο 37χρονος Ιρανός υπήκοος ο οποίος την περασμένη Παρασκευή επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε τη γραμματέα της 28ης τακτικής ανακρίτριας στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.

Ο 37χρονος, ο οποίος συνελήφθη αμέσως μετά το περιστατικό, απολογήθηκε σήμερα ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας, χωρίς την παρουσία δικηγόρου και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αλλοδαπός, στην απολογία του υποστήριξε ότι «ήθελε να κάνει κακό» γιατί η ανακρίτρια και η γραμματέας της στο παρελθόν «τον είχαν αδικήσει γιατί του είχαν επιβάλει απαγόρευση εξόδου». Φέρεται επίσης να είπε ότι αν δεν έβρισκε ανοικτό το συγκεκριμένο ανακριτικό γραφείο θα πήγαινε στο διπλανό.

Ο Ιρανός υποστήριξε επίσης ότι το αυτοσχέδιο μαχαίρι που χρησιμοποίησε το είχε πάνω του όταν πέρασε από την κάτω είσοδο της Ευελπίδων.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More