08 Νοεμβρίου, 2013

Η νέα '' κολασμένη '' μόδα των διαφανών κολάν για τη γιόγκα που έχει ταράξει τις αγορές ! - ΕΙΚΟΝΕΣ + ΒΙΝΤΕΟ

Ξεκίνησαν δειλά-δειλά και αυστηρώς εντός των προοριζόμενων για μαθήματα γιόγκα χώρων, αλλά σταδιακά άρχισαν να κυκλοφορούν στους δρόμους.
Η μία είδε την άλλη, με αποτέλεσμα ένας ολόκληρος πληθυσμός γυναικών - ακόμη κι αν δεν επιδίδεται στο δημοφιλές σύστημα ινδικής φιλοσοφίας, διαλογισμού και σωματικής άσκησης - να αρχίσει να το εισαγάγει στην καθημερινή γκαρνταρόμπα του.

Ο λόγος για τα περίφημα διαφανή yoga pants - κολάν για γιόγκα - η μόδα των οποίων ξεκίνησε από το Μανχάταν και κατάφερε να κατακλύσει όλο τον κόσμο - και τη χώρα μας - κολάζοντας ακόμη και τον πιο καλοκάγαθο περαστικό.

Μάλιστα, τόσος θόρυβος έχει προκληθεί από τη μαζική χρήση του που η αμερικανική εταιρεία ειδών άθλησης Lululemon Athletica υποχρεώθηκε να αποσύρει από την αγορά μία μεγάλη παρτίδα λόγω ελαττωματικής υπερβολικής διαφάνειας.

Δείτε τα βίντεο και τις εικόνες που ακολουθούν:

 
 
 
yoga pants
 
yoga pants1
 
yoga pants2
 
 
iefimerida

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More