29 Νοεμβρίου, 2013

3.820 κιλά το Γλειφιτζούρι στον «Μύλο των Ξωτικών» ! Νέο Επίσημο ρεκόρ στα Τρίκαλα ! !

Το παραμύθι ξεκίνησε... σήμερα στα Τρίκαλα! Ο «Μύλος των Ξωτικών» άνοιξε και επίσημα τις πύλες του στους επισκέπτες, ενώ παράλληλα σήμερα τοποθετήθηκε με εντυπωσιακό τρόπο στην κεντρική είσοδο του Μύλου το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι του κόσμου, όπως κατέγραψε το ρεκόρ Γκίνες.
Το υφιστάμενο (μέχρι χθες) ρεκόρ των 3.200 κιλών που είχε γίνει στις 18 Ιουλίου 2012 στην Αμερική αποτελεί πλέον παρελθόν και το νέο ρεκόρ που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα από την εταιρία χειροποίητης καραμέλας SOOCRE μπορούν από σήμερα να θαυμάζουν οι επισκέπτες του «Μύλο των Ξωτικών», καθώς επίσης και να φωτογραφίζονται μπροστά του. Χιλιάδες κιλά καραμέλας, δεκάδες χρώματα ζαχαροπλαστικής και πολλά ξωτικά - βοηθοί του Αι Βασίλη που εργάζονταν πυρετωδώς από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου, μέρα - νύχτα, για να πετύχουν το πιο γλυκό ρεκόρ του κόσμου!!
Η «γλυκιά» εικόνα του μεγάλου Γλειφιτζουριού που ζυγίζει 3.820 κιλά και έχει διάμετρο 2,5 μέτρα ταξιδεύει από σήμερα σε όλο τον κόσμο και μαγεύει όσους το βλέπουν!
Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε από κοντά το μεγαλύτερο γλειφιτζούρι στον κόσμο που από σήμερα βρίσκεται στην παραμυθένια πόλη των Τρικάλων!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More