04 Νοεμβρίου, 2013

Κομισιόν: Δεν αναγωρίζουμε το δημοσιονομικό κενό των 2,9 δισ.

9F3E3BF1B57ED4878133192098089EE9.jpg


«Δεν αναγνωρίζω αυτό το ποσό» ήταν η απάντηση που έδωσε τη Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, Σάιμον Ο” Κόνορ, ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο ότι η Κομισιόν προσδιορίζει το δημοσιονομικό κενό στο ύψος των 2,9 δισ. ευρώ.

Παράλληλα σε ερώτηση εάν την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε διάσταση απόψεων ανάμεσα στο ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως προς το θέμα της έλευσης της τρόικας, ο κ. Ο Κόνορ είπε ότι «αυτό δεν είναι αλήθεια».

Μιλώντας για την παρουσία των ελεγκτών της Τρόικας στην Αθήνα και το θέμα με τις επιπλέον πληροφορίες που ζητήθηκαν, ο κ. Ο Κόνορ είπε ότι οι πληροφορίες που έλαβε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή την περασμένη Παρασκευή αφορούσαν δημοσιονομικά ζητήματα και συγκεκριμένα το κλείσιμο του δημοσιονομικού κενού για το 2014, καθώς και πληροφορίες σχετικές με τους όρους του ελληνικού προγράμματος. Όπως είπε ο κ. Ο Κόνορ, η Επιτροπή ανέμενε αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις στην Αθήνα. «Οι εκπρόσωποί μας βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στην Αθήνα και η αξιολόγηση του προγράμματος προχωρά και πάλι» κατέληξε.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More