28 Οκτωβρίου, 2013

Είναι ο μικρος Μπέν; Αυτό είναι το ξανθό αγόρι που ανακρίνεται αυτή την ώρα στο ΤΑΕ Λεμεσού!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tothemaonline.com, οι αστυνομικοί έδειξαν το βίντεο στον νεαρό, ο οποίος μιλά Ρουμάνικα και φέρεται να έχει πανομοιότυπα χαρακτηριστικά...τόσο με το σκίτσο του Μπεν, όσο και με το αγόρι που παρουσιάζεται στο βίντεο ντοκουμέντο.

Ο νεαρός υποβλήθηκε σε ανάκριση και, αφού παρακολούθησε το βίντεο και άκουσε έκπληκτος την ιστορία της εξαφάνισης του Μπεν Νίντμαν, δήλωσε άγνοια για τα γεγονότα, καθώς και για το αν είναι υιοθετημένος, ενώ φαίνεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι και οι δύο γονείς του ζουν στο εξωτερικό.

Πηγές αναφέρουν στην ιστοσελίδα μας ότι πρόκειται για τον ίδιο νεαρό που διακρίνεται στο βίντεο που διέρρευσε τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο!

Για την εξέλιξη έχει ενημερωθεί και η μητέρα του μικρού Μπέν, η οποία από τη πρώτη στιγμή, ζήτησε να γίνει εξέταση DNA ώστε να διαφανεί αν το 23χρονο αγόρι που βρέθηκε στην Κύπρο, είναι ο χαμένος της γιος, που εξαφανίστηκε από την Κω το 1991.

tothemaonline.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More