26 Οκτωβρίου, 2013

Εθνική βο(υ)λευτική,ομοφωνία!

Μετά από αίτημα βο(υ)λευτών της επαρχίας,η Βουλή των Ελλήνων ΟΜΌΦΩΝΑ αποφάσισε πέντε δωρεάν διελεύσεις διοδίων,από και προς την περιφέρεια όπου....


εκλέγονται κάθε μήνα!

Δεν τους έφταναν οι παχυλοί μισθοί,οι φοροαπαλλαγές(το 70% των εισοδημάτων τους είναι φορο-απαλλασόμενο),δεν τους έφταναν οι άλλες "έξτρα" παροχές (αστυνομικοί συνοδείας,γραμματείς,βο(υ)λευτικά αυτοκίνητα,αεροπορικά εισιτήρια,δωρεάν τηλέφωνα,δωρεάν ώρες ομιλίας σε κινητά,έσοδα από επιτροπές κλπ..κλπ...κλπ),φτάσανε στο έσχατο σημείο ξεφτιλισμού,να θέλουν να γλυτώσουν από τα δίευρα των διοδίων!Ναι,εκείνα τα δίευρα από όπου ξεκίνησε το κίνημα του "δεν πληρώνω" και που προσπαθούσαν ΌΛΟΙ τους να πείσουν τον κοσμάκη που δεν έχει χρήματα πλέον,ότι είναι ανήκουστο το να μην πληρώνουν διόδια,ότι είναι έγκλημα κατά του κράτους αυτό,ότι χάνονται...πόροι πολύτιμοι από τα δημόσια έσοδα.
Και όλα αυτά ΟΜΌΦΩΝΑ και στα "μουλωχτά"!Ολα τα κόμματα,όλες οι παρατάξεις ομονόησαν στο να ψηφιστεί το εν λόγω νομοσχέδιο. ΚΑΝΈΝΑΣ,ΑΠ'Ο ΚΑΜΙΆ ΠΑΡΆΤΑΞΗ δεν είχε την "τσίπα" να πει "ΌΧΙ",είναι ανήκουστο,είναι τραγικό,είναι παρανοϊκό,στις μέρες που ζει αυτός ο λαός,εμείς να κοιτάμε την πάρτι μας,το μικροσυμφέρον μας,τα ευρουλάκια μας!Ούτε η συμπολίτευση,ούτε η αντιπολίτευση.Ούτε ΕΝΑΣ τους!Σε αυτά μονιάζουν,τα βρίσκουν,συμφωνούν.

Για άλλη μια φορά,μας περιπαίζουν,μας γελοιοποιούν,μας φτύνουν κατάμουτρα,για άλλη μια φορά δείχνουν πόσο μας υπολογίζουν.Κατά τα άλλα υπάρχουν ακόμη αφελείς συνέλληνες που πιστεύουν πως αν φύγουν αυτοί και έρθουν οι...άλλοι,θα κοιτάξουν τον κοσμάκη,θα νοιαστούν για τη φτώχεια τους,για την ανεργία,για το κατάντημα της πατρίδας μας.Κούνια που τους κούναγε όλους.

eleythereskepseis.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More