09 Οκτωβρίου, 2013

ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΑστυνομικοί της Ασφαλείας Μεσολογγίου εντόπισαν και

συνέλαβαν 58χρονο Τούρκο, που αποπειράθηκε μαζί με δύο συνεργούς του να διαρρήξει το τμήμα αδειών της Διεύθυνσης Μετανάστευσης.
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό δύο ατόμων τα οποία εμπλέκονται στην απόπειρα διάρρηξης που έγινε στο τμήμα αδειών της Διεύθυνσης Μετανάστευσης στο Μεσολόγγι.

Η Αστυνομία έχει ήδη συλλάβει έναν 58χρονο Τούρκο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο, τόσο ο συλληφθείς, όσο και οι αναζητούμενοι, να εμπλέκονται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, ανά την Επικράτεια.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι τρεις δράστες, πήγαν με αυτοκίνητο στο κτίριο της Διεύθυνσης Μετανάστευσης και επιχείρησαν να μπουν μέσα, με τη μέθοδο του ριφιφί.

Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, οι δύο από τους δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, αφού λύγισαν με τη βοήθεια λίμας τα κάγκελα της περίφραξης, στη συνέχεια μπήκαν στο προαύλιο. Κατόπιν, πήραν ένα σφυρί και έκαναν τρύπα διαμέτρου περίπου 20 εκατοστών στον τοίχο.

Όμως εκείνη τη στιγμή, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους περίοικους και τράπηκαν σε φυγή για να μη συλληφθούν.

Έπειτα από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, εντόπισαν τον 58χρονο, τη στιγμή που οδηγούσε αυτοκίνητο.

Στο αυτοκίνητό του βρήκαν ένα μεταλλικό σφυρί, μία σιδερένια λάμα και ένα μαχαίρι, ενώ σε ερευνά που ακολούθησε, παρουσία εισαγγελέα, στο ξενοδοχείο όπου διέμενε στο Μεσολόγγι, βρέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και τρεις κάρτες κινητού τηλεφώνου.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More