31 Οκτωβρίου, 2013

Μήνυση Κασιδιάρη για παρακολούθηση του κινητού του τηλεφώνου

B203127C78D092CA97C9470575C464A4.jpg


Μήνυση κατά παντός υπευθύνου προανήγγειλε ότι θα καταθέσει ο κ. Ηλίας Κασιδιάρης υποστηρίζοντας ότι πραγματοποιήθηκαν παράνομα παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών του κόμματός του.

Ο κ. Κασιδιάρης, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής, υποστήριξε ότι κατά την διάρκεια της ανάκρισής τους για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, «η εισαγγελέας Παναγιώτα Φάκου -αν δεν απατώμαι- μας είπε ότι η δικαιοσύνη έχει στα χέρια της περιεχόμενο τηλεφωνικών συνομιλιών βουλευτών της Χ.Α., που έγιναν σε χρόνο προγενέστερο της εισαγγελικής εντολής για άρση απορρήτου».

Αναφορικά δε με την ακρόαση του διοικητή της ΕΥΠ Θεόδωρου Δαρβίλλα στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας και την παρουσία τριών ανδρών που τον συνόδευαν, εγκάλεσε την φρουρά της Βουλής λέγοντας: «Μπήκαν πράκτορες στην Βουλή ζωρίς να καταγραφούν τα ονόματά τους χωρίς διακριτικά καρτελάκια – ταυτότητες την ώρα που εμάς μας ελέγχουν εξονυχιστικά ακόμα και για το αν κουβαλάμε αντιπυραυλικά συστήματα»

arouraios.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More