29 Οκτωβρίου, 2013

Τσίπρας: Σπέρνουν προπαγάνδα και υποτάσσονται στα μνημόνια

pic-0-norm.jpg
Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην ΚΟ του κόμματος, κατηγορώντας την ότι σπέρνει προπαγάνδα εναντίον της Κουμουνδούρου.

«Σπέρνουν προπαγάνδα ότι δεν γίνεται αλλιώς, ότι όλα όσα συμβαίνουν είναι φυσικός νόμος και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας.

«Στο βάθος της σκέψης τους και της προπαγάνδας τους μία είναι η βασική τους επιδίωξη: ότι κανένας δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα ότι ακόμα και αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ τα ίδια θα κάνει», σημείωσε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «έχουμε μία κυβέρνηση που αρχίζει και τελειώνει με την πλήρη και τυφλή υποταγή στα μνημόνια», υπογραμμίζοντας ότι «δεν εκπροσωπούν τίποτα άλλο από μια καταστροφική πολιτική την οποία προσπαθούν να επιβάλλουν με καταστολή, προπαγάνδα και κάθε είδους ψέματα».

Επιπλέον, αναφερόμενος στην θεωρία των δύο άκρων, ο κ. Τσίπρας χαρακτήρισε «τουλάχιστον αστεία» την προσπάθεια ταύτισης «της δύναμης της ελπίδας με το μαύρο του φασισμού», επισημαίνοντας ότι η κυβέρνηση «απέτυχε παταγωδώς» να ξαναζεστάνει «την μπαγιάτικη σούπα της θεωρίας των δύο άκρων» και κατηγόρησε τους συγκυβερνώντες ότι «φοβισμένοι από τα αδιέξοδά τους δεν έχουν πού να επενδύσουν παρά μονά χα στο φόβο».

Τέλος, ο ίδιος διευκρίνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μία δύναμη που μπορεί να «σκιάζεται» από μία θεωρία συνωμοσίας, προσθέτοντας ότι «είμαστε μία ανάσα από την αλλαγή, μία ανάσα από τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή είναι η μοναδική ελπίδα της συντριπτικής μερίδας του λαού μας».
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More