19 Οκτωβρίου, 2013

"Γκρέμισαν" το σπίτι του Γιάννη Λαγού για να το "ερευνήσουν" ..(Εικόνες - Βίντεο)Αποκλειστικά πλάνα από την μανιώδη έρευνα των αστυνομικών, η οποίοι αφού γκρέμισαν κυριολεκτικά το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να σκάψουν με εκσκαφέα τον κήπο!

Η χθεσινή εκπομπή του Στέφανου Χίου "Μακελειό" ανέδειξε το πως έγινε η έρευνα στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγού, στο οποίο τελικά δεν βρέθηκε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Η εκπομπή έδειξε αποκλειστικά πλάνα από την μανιώδη έρευνα των αστυνομικών, η οποίοι αφού γκρέμισαν κυριολεκτικά το σπίτι, έφτασαν στο σημείο να σκάψουν με εκσκαφέα τον κήπο!

Όπως σημείωσε και ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης δεν πρόκειται για μια έρευνα σε αναζήτηση στοιχείων, αλλά μια επίδειξη μανίας και δύναμης από ένα παράνομο καθεστώς. Ο κ. Σαράκης αναρωτήθηκε ακόμη ποιος Εισαγγελέας επέτρεψε να πραγματοποιηθεί αυτή η ολοκληρωτική καταστροφή...και αν από δω και πέρα υπάρχουν ευθύνες,για την αποκατάσταση των ζημιών..
 πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More