28 Οκτωβρίου, 2013

Δεν θα ανέβει στην εξέδρα των επισήμων ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Αντώνης Γρέγος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Thestival.gr, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στην Α' Θεσσαλονίκης, Αντώνης Γρέγος, θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση στη Παραλική Λεωφόρο της Θεσσαλονίκης και θα κρατήσει τη στάση που κράτησε...
και πέρυσι, δεν θα ανέβει δηλαδή στην εξέδρα των επισήμων. Σε δήλωσή του ο κ. Γρέγος τονίζει:

"Το να απαιτείς να αποκλειστούν εκπρόσωποι του έθνους από εκδηλώσεις είναι παράνομο αντισυνταγματικό αντιδημοκρατικό κινείται στα όρια του φασισμού! 0ι διώξεις που υφίστανται σε βάρος μας κλωνίζουν την εμπιστοσύνη του κόσμου σε αξίες όπως η δημοκρατία και η δικαιοσύνη, καλλιεργώντας ταυτόχρονα διχαστικό κλίμα. Το ποιοι είναι εγκληματική οργάνωση το γνωρίζει ο ελληνικός λαός και περιμένει εδώ και χρόνια τη Δικαιοσύνη να πράξει το καθήκον της!! Η χρυσή Αυγή δεν είναι στη φυλακή ούτε στο περιθώριο!! Βρίσκεται στα τμήματα που θα παρελάσουν σήμερα βρίσκεται στο λαό που θα χειροκροτήσει!!! Σήμερα πρέπει όλοι οι Έλληνες ενωμένοι να πούμε ένα όχι σε αυτούς που παρέδωσαν σε τραπεζίτες την Εθνική κυριαρχία!!! Σαν βουλευτής θε ; Θα βρεθώ κοντά στον κόσμο που σε κάθε μας βήμα μας δείχνει την αγάπη και τη στήριξη του!! Καλή λευτεριά στους δοκιμαζόμενους.
thestival.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More