03 Οκτωβρίου, 2013

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Νίκος Μιχαλολιάκος

ο Νίκος Μιχαλολιάκος κρίθηκε προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κατηγορούμενος για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ, όπου θα παραμείνει έως ότου αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα κρατηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο γγ της Χρυσής Αυγής αρνήθηκε τις κατηγορίες, επεσήμανε η δίωξη είναι πολιτική και ότι η Χρυσή Αυγή δεν προβαίνει σε βίαιες ενέργειες και πως λυπάται για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που αρχηγός κόμματος θα οδηγηθεί στις φυλακές.

Η απόφαση για την προφυλάκιση του κ. Μιχαλολιάκου πάρθηκε μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του πυρηνάρχη της Τ.Ο. της Νίκαιας Γιώργου Πατέλη. Και αυτό γιατί όπως μετέδωσε το Mega σύμφωνα με έναν εκ των συνηγόρων του κ. Μιχαλολιάκου οι ανακριτές είχαν δώσει ιδιαίτερη έμφαση στις τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί, στις οποίες εμπλέκονται και τηλεφωνικές συνδέσεις που ανήκουν στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.

Ο κ. Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι έχει εκχωρήσει τηλέφωνα στο κόμμα, άρα οι όποιες τηλεφωνικές συνομιλίες που έχουν καταγραφεί το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, δεν έχουν απαντηθεί από τον ίδιο. Σύμφωνα, λοιπόν, με την υπεράσπισή του, δεν αποδεικνύεται ότι ο κατηγορούμενος πυρηνάρχης συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.
www.enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More