19 Οκτωβρίου, 2013

Παρέμβαση της εισαγγελίας για το σκάνδαλο των υποβρυχίων.


20131019-093519.jpg
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ:
Παρέμβαση της Εισαγγελίας μετά από δημοσίευμά για τα υποβρύχια που σαπίζουν στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “PRESS”, την προηγούμενη εβδομάδα, για τα τέσσερα υποβρύχια που σκουριάζουν στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, έφερε παρέμβαση εισαγγελέα. Για την ακρίβεια, όπως ενημερωθήκαμε, η Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αθηνών, «με αφορμή δημοσίευμα (Εφημερίδα PRESS TIME 112/13-10-2013), σχετικά με φθορές που υφίστανται τέσσερα υποβρύχια του Πολεμικού Ναυτικού,φυλασσόμενα εν αχρησία στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προς διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελλομένων». Την προκαταρκτική εξέταση, θα διερευνήσει ο Εισαγγελέας Εσωτερικής Ποινικής Δίωξης.
Το έχουμε ξαναπεί πως, αν κάτι κινείται σε αυτή τη χώρα, είναι η Δικαιοσύνη, η οποία για μια ακόμα φορά επέδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά και απέδειξε πως αφουγκράζεται τον παλμό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, ο κύριος εισαγγελέας θα δει πράματα και θάματα, όταν κάνει την προσωπική του επίσκεψη στα ναυπηγεία. Θα δει τα (προπληρωμένα έναντι 2,3 δις ευρώ) υποβρύχια «Κατσώνης», «Πιπίνος», «Ματρώζος», «Ωκεανός» να σκουριάζουν (κυριολεκτικά). Και να βοηθήσουμε με ένα επιπλέον στοιχείο: Υπάρχει άραγε διαρροή υδρογόνου από κάποια από τα υποβρύχια; Θα επανέλθουμε…
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More