19 Οκτωβρίου, 2013

Αν κατάλαβα καλά, κάθε 8 ώρες αυτοκτονεί ένας άνθρωπος στην Ελλάδα;

Σύμφωνα με όλα τα δημοσιεύματα που διαβάζουμε στις διάφορες ιστοσελίδες περίπου 4000 συνάνθρωποί μας προχώρησαν στο απονενοημένο διάβημα σε σε 3 1/2 χρόνια μνημονίου.

του Στρατή Μαζίδη

Δηλαδή αν διαιρέσουμε τις 1275 ημέρες του μνημονίου με το 4000, προκύπτει πως κάθε 8 ώρες κάποιος καταπίνει ένα κουτί χάπια, πηδάει από το μπαλκόνι, πέφτει στις ράγες ή φυτεύει μια σφαίρα στο κεφάλι του.

Με άλλα λόγια κάθε οκτώ ώρες ένας συνάνθρωπός μας δε βρίσκει πλέον λόγο να παραμείνει σε αυτή τη ζωή, να κρατά στα χέρια του το μεγαλύτερο δώρο του Θεού. Κι ούτε πιστεύει ότι έχει έστω μια ελπίδα να αλλάξει κάτι ώστε να μην περάσει την...απέναντι όχθη.


Άλλοι φεύγουν μόνοι, άλλοι αφήνουν πίσω είτε γυναίκα και παιδιά, είτε γονείς.

Δυστυχώς για αυτούς κανείς δε νοιάζεται. Για αυτές τις 4000 δολοφονίες μιας κατά συρροή σπείρας δολοφόνων δεν ανοίγεται καμία δικογραφία, δε βλέπουμε συλλήψεις, δεν οδηγείται κανείς στη φυλακή.

Αυτοί οι άνθρωποι όμως δολοφονήθηκαν και μάλιστα με το χειτότερο τρόπο. Οι δολοφόνοι έστησαν έτσι την ιστορία ώστε να φανούν αυτόχειρες. Η ψυχή τους όμως φαντάζομαι ότι θα αναμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη.
πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More