29 Σεπτεμβρίου, 2013

Τι δήλωσε ο Χρήστος Παππάς προσερχόμενος στη ΓΑΔΑ

Για πρωτοφανή πολιτική δίωξη από τη πλευρά της μνημονιακής κυβέρνησης, έκανε λόγο προσερχόμενος αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί, ο Χρήστος Παππάς.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος που σύμφωνα με το 9σελiδο πόρισμα του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπου Βουρλιώτη, φέρεται ως υπαχηγός της "εγκληματικής οργάνωσης"- όπως χαρακτηρίζει την Χρυσή Αυγή-, άφησε αιχμές στις δηλώσεις του για τη δικαιοσύνη, τονίζοντας πως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει, ενώ φάνηκε να χαιρετά με ναζιστικό χαιρετισμό.

Η δήλωση του κ. Παππά έχει ως εξής:

"Ερχομαι αυτοβούλως.Η κατοχική κυβέρνηση του μνημονίου, η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, προβαίνει σε πρωτοφανείς πολιτικές διώξεις με μοχλό τη δικαιοσύνη. Την ανεξάρτητη κατά κάποιους δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει, ο εθνικισμός θα νικήσει. ο Ελληνικός λαός να μη σκύβει το κεφάλι. Είμαι απολύτως ελεύθερος, κάνουμε νόμιμο πολιτικό αγώνα και θα επανέλθουμε. Η Χρυσή Αυγή δεν λυγίζει. Χρυσή Αυγή για πάντα. Ζήτω η πατρίδα. Ζήτω η Χρυσή Αυγή. Ζήτω".

www.toxwni.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ο κεραμιδόγατος δεν υιοθετεί τα άρθρα και το περιεχόμενο τους που προέρχονται από άλλα blog και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οιασδήποτε φύσεως ευθύνη.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More